Архива за ознаката: политички партии

За јавниот простор, политиката и граѓаните

Јавниот простор е пред сè антрополошка категорија и во денешно време не подразбира единствено физички, т.е. географски простори, туку и виртуелни, пишува Елена Б. Ставревска во младинската онлајн колумна на Радио Слободна Европа.