Автономни јавни простори во Македонија: последното засолниште на демократијата?

Постоењето и многубројноста на автономните јавни простори се неопходни да создавање на општествено ткиво што би претставувало основниот двигател на органско демократско општество, пишува Елена Б. Ставревска во младинската онлајн колумна на Радио Слободна Европа.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *