Јордан Шишовски

Јордан Шишовски е доктор по филозофија. Работи како истражувач и доцент на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје. Вклучен е во истражување и анализа на политики, а истовремено предава филозофија и објавува трудови во областа на општествените и хуманистичките науки. Тој е дел и од Левичарското движење „Солидарност“.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *