Тања Петровиќ

Тања Петровиќ е виша научна соработничка и раководителка на Институтот за културолошки и студии на сеќавање при Словенечката академија на науките. Таа е авторка на Јуропа: југословенското наследство и политиката на иднината во постјугословенските општества (2012).

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *