Никола Ќурчиски

Никола Ќурчиски е истражувачки аналитичар и British Petroleum докторанд во Центарот за ресурсна економија при Руската претседателска академија за национална економија и јавна администрација. Има магистрирано во областа на менаџмент на промени.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *