Миша Поповиќ

Миша Поповиќ е истражувач. Студирал политички науки во Скопје и теории на национализам во Лондон. Работи во Институтот за демократија „Социетас Цивилис“ Скопје како проектен координатор и истражувач во области поврзани со добро управување, демократизација и политичка култура.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *