Милка Ивановска Хаџиевска

Милка Ивановска Хаџиевска е истражувач на докторски студии на Универзитетот во Ексетер, Велика Британија. Студирала на Централноевропскиот универзитет во Будимпешта, на Филозофскиот факултет – Скопје и на Правниот факултет „Јустинијан Први“. Нејзини истражувачки интереси се: политики за развој на граѓанско општество, организациски практики на граѓанските организации во демократски и недемократски системи и алатките за граѓанска партиципација и демократска отчетност.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *