Мила Шопова

Мила Шопова магистрирала антропологија на New School for Social Research во Њујорк и културолошки студии на Freie Universität во Берлин. Живее и работи во Банкок како истражувач за меѓународни организации.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *