Леонора Грчева

Леонора Грчева е истражувач со докторат во полето на урбанизмот од Универзитетот IUAV во Венеција и се бави со студирање на политиките на урбанистичко планирање во Македонија. Има живеено и работено во Македонија, Италија и Белгија.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *