Зоран Вучковац

Зоран Вучковац е од Приједор/Бања Лука, БиХ и има магистрирано во областа на културните студии на Универзитетот во Алберта. Го интересираат хоризонтални форми на политичко организирање, левица, култура и политика на сеќавање, домашна ракија и ракоделски пива. Ако сте во близина, контактирајте го на vuckovac@live.com.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *