Дијана Омерагиќ Апостолски

Дијана Омерагиќ Апостолски моментално работи како асистент на Факултетот за архитектура при Универзитетот Американ Колеџ во Скопје. Магистрирала на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ на Филозофскиот факултет и е дипломиран инженер архитект од Архитектонскиот факултет во Скопје. Досегашното работно искуство го има стекнато во Македонија, Турција и Обединетите Емирати.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *