Дина Фергани

Дина Фергани е докторанд на Универзитетот во Торонто каде што студира современа историја на Блискиот Исток. Родена е во Каиро и ги засведочи настаните на египетската револуција како демонстрант и продуцент на вести. Живее во Торонто.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *