Данијела Мајсторовиќ

Данијела Мајсторовиќ е професорка по лингвистика и културолошки студии на Универзитетот во Бања Лука. Таа е авторка и ко-авторка на Дискурс, моќ и меѓународната заедница (2007), Националниот и етничкиот идентитет помеѓу младите во Босна и Херцеговина (2013) и Дискурси на периферијата (2013).

 

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *