Гзим Красниќи

Гзим Красниќи е постдокторски истражувачки соработник на Факултетот за словенски и источноевропски студии при Универзитетскиот колеџ во Лондон. Тој е ко-уредник на Нерамно државјанство: малцинства и мигранти во постјугословенскиот простор (2015).

 

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *