Бесим Небиу

Бесим Небуи по образование е економист. Повеќе години работи како програмски персонал и консултант за неколку меѓународни организации. Својот професионален ангажман во третиот сектор го комбинира со граѓански активизам. Моментално е повратник во Скопје.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *