Ана Ацеска

Ана Ацеска е доцент на Универзитетот во Вагенинген, Холандија. Има докторирано на катедрата по социологија на Универзитетот Хумболт во Берлин и работи на односот меѓу идентитетот и просторот во Југоисточна Европа.

Comments

comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *